Приманки на щуку для джигової ловлі


Весна цілковито вступила у свої права. Водичка прогрівається, щука нагулює жирок. Саме час, доки діє човнова заборона, пробігтися по малих річках у пошуках зубастої красуні.


Розповім про топ-5 моїх приманок для ловлі весняної щуки. Та, власне, не лише весняної.


Flagman Mystic Fish – приблизно завдовжки 3 і 4 дюйми. Класичний віброхвіст з активною грою й ролінгом корпусу (погойдування тулуба відносно повздовжної осі). Додаткові елементи – численні ребра – створюють принадні вібрації для активного хижака. 



Flagman FL Craw 2,5/3,5 дюйми – знахідка минулого сезону. За звичної джигової проводки поводиться активно завдяки рухливим елементам. Якщо риба неактивна, застосовую оснастку джиг-ріг і повільне протягування з тривалими паузами. 



Flagman Твістер TT-Grub у 2,5 та 3-дюймовому виконанні смакує весняній щуці. Класика, що не старіє, яка завжди має бути у коробці. 



Flagman Icon 3" вирізняє стримана гра. Ролінг відсутній. Лишаються високочастотні коливання хвостом. Саме така гра часом стає до вподоби хижачці. 



Flagman Magic Stick 3" – легендарний “черв’як” в інтерпретації Flagman. Сегментоване тіло “оживляє” цю, здавалося б, пасивну приманку, що робить її принадною на різних оснастках і монтажах. Працює у всіх розмірах. Але для весняної щуки мені більше до вподоби тридюймова версія. 



Щодо кольорів більше схиляюся до натуральних: Green Pumpkin, Motor Oil, Caramel, або тим, які добре помітно на глибині: Lox та Violet.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!